Waarom ROVINIJ

 

 

Je zoekt werk en vraagt je af of ROVINIJ je daarbij kan helpen.

 

Lees hier wat de voordelen zijn van solliciteren en werken via ROVINIJ: vacatures uit de regio Nijmegen, persoonlijke begeleiding en uitstekend geregelde arbeidsvoorwaarden. En wees gerust: hiervoor hoef je ons natuurlijk niets te betalen.   

Vacatures

ROVINIJ heeft nauwe contacten met werkgevers in de bouw, afbouw en techniek in de regio Nijmegen. Dat betekent dat we een goed overzicht hebben van de vacatures in deze sectoren, of het nu gaat om functies op locatie, in de werkplaats of op kantoor.

Je kunt de vacatures bijhouden via onze website of social media. Sta je in ons bestand, dan bellen we je natuurlijk direct als er een passende vacature voorbij komt.

Persoonlijke begeleiding

Je bent bij ons geen nummer in de digitale kaartenbak. Integendeel: we leren je graag persoonlijk kennen. Tijdens een kennismakingsgesprek zetten we samen op een rij wat voor baan bij je past. Vinden we de juiste vacature voor jou, dan hoor je van ons. Als je wilt, bereiden we samen het sollicitatiegesprek voor.

Heb je vragen of loop je tegen problemen aan? Maak een afspraak voor een kop koffie en deel je twijfels. We zijn vakspecialisten die de branche kennen en helpen je graag met coaching of bij nieuwe stappen in je loopbaan. Kortom: bij ROVINIJ vinden we een goede dienstverlening vanzelfsprekend. We kennen je gezicht en dossier en zetten met plezier een stapje extra voor je.

Goed geregeld

Eerlijkheid en transparantie zijn ontzettend belangrijk bij ROVINIJ. We betalen je uit volgens de geldende CAO. Ook voor de overige arbeidsomstandigheden, zoals pensioen, vrije dagen en vakantiegeld volgen we gegarandeerd de geldende regels. Daar kun je op rekenen.

Urenbriefjes en andere handige formulieren vind je gewoon op de website, net als links naar de CAO en andere bepalingen. Kom je er even niet uit, geef dan gerust een seintje.

Solliciteren

Alle reden dus om te solliciteren! Klik hier voor onze vacatures.

Zit er op dit moment niets voor je bij? Stuur ons een open sollicitatie of maak een afspraak voor een kennismaking. Dan gaan we gericht voor je op zoek.