Beloning

 

 

Je hebt een vacature gezien bij ROVINIJ en wilt solliciteren. Maar hoe zit het met salaris? Wat ga je verdienen? Volgens welke CAO word je beloond? En moet je een deel van je inkomsten afdragen aan ROVINIJ? Het antwoord op die laatste vraag kunnen we alvast verklappen: nee.

 

Lees verder voor antwoorden op je vragen over de beloning van de functies van ROVINIJ.

Wat ga ik verdienen als uitzendkracht?

Wat je als uitzendkracht gaat verdienen, hangt af van je opleiding en ervaring en van de functie die je gaat vervullen. De CAO voor Uitzendkrachten kent eigen loonschalen, maar biedt ook de mogelijkheid de salarisregeling van het bedrijf waar je werkt te volgen. Uitzendkrachten die hetzelfde werk doen als de vaste medewerkers in een bedrijf, hebben recht op dezelfde salarisregeling als hun collega’s op de werkvloer.

Omdat er zo veel verschillende regelingen zijn, kunnen wij hier geen informatie geven over de salarisregelingen van onze opdrachtgevers. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Welke arbeidsvoorwaarden zijn bij ROVINIJ van toepassing?

ROVINIJ is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (de ABU), de grootste en toonaangevende belangenbehartiger van uitzendorganisaties in Nederland. De ABU stelt hoge eisen aan organisaties die lid willen worden en blijven. Kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid staan daarbij voorop. In de ABU CAO is een beloningsregeling opgenomen. Twee opties zijn mogelijk:

  • de beloningsregeling conform de CAO voor Uitzendkrachten
  • of de beloningsregeling conform de CAO/regeling die geldt bij de opdrachtgever waar je via ROVINIJ aan de slag gaat

Zodra je via ROVINIJ een baan hebt gevonden, informeren we je uitgebreid over de geldende CAO/regeling en wat deze voor jou inhoudt.

Houdt ROVINIJ een deel van mijn salaris in?

Nee. De opdrachtgever waar je via ons jouw werkzaamheden verricht, betaalt aan ROVINIJ iets extra’s bovenop het salaris om daarmee onder andere loonbelasting, sociale premies en de dienstverlening van ROVINIJ te bekostigen.