Coaching

 

 

Toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Ontevreden in je huidige baan?

 

Soms is het beter om niet direct te gaan solliciteren, maar eerst je koers te bepalen. Bij ROVINIJ helpen we je daar graag bij met coaching. Investeren in mensen past bij ROVINIJ.

Hoe gaan we te werk?

Een vaste vraag tijdens het intakegesprek is: wat zijn je ambities? Wil je groeien in je huidige specialisme? Of juist andere talenten aanboren? Schroom niet om eerlijk te vertellen over je dromen, al lijken ze niet realistisch. Of kom er later op terug bij je consulent. Komen jullie samen tot de conclusie dat coaching iets voor je kan zijn, dan komt er een vervolgafspraak.

Tijdens het eerste coachingsgesprek stellen we vervolgens samen je doel vast en bekijken we welke stappen je kunt zetten om het te bereiken. Misschien kan een beroepskeuzetraject inzicht geven. Of kun je groeien door een opleiding of training te volgen. Gedurende het proces evalueren we steeds hoe het gaat en helpen we je graag om te solliciteren naar de functie die past bij deze stap.

Deel je ambities

Bedenk voor het intakegesprek alvast wat je ambities zijn. Waar wil je staan over bijvoorbeeld vijf jaar? Wat wil je meer gaan doen in je werk en wat minder? Ben je toe aan een promotie? Sta je al langer bij ons ingeschreven, maak dan gerust een afspraak voor een vertrouwelijk gesprek met je consulent. Misschien moet je even over een drempel, maar het kan je veel opleveren.

 

Meer informatie

Vacatures Solliciteren