Werkzoekende

ROVINIJ helpt werkzoekenden graag aan een passende baan in de bouw, afbouw of techniek. Wil jij aan de slag in een van deze sectoren, dan nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking. We hebben vacatures voor banen op locatie, in de werkplaats of op kantoor.

 

Tijdens het gesprek kijken we niet (alleen) naar je cv, maar vooral naar jou als persoon. Wat vind je belangrijk in je werk? En wat voor bedrijven en banen passen bij je? Zodra we een goed beeld hebben, gaan we samen met jou op zoek naar een vacature die daarbij aansluit.

Vacatures

Wil jij aan de slag als bijvoorbeeld lasser, assemblagemonteur, schilder, planner, dakdekker, graafmachinist of commercieel medewerker binnendienst? Dan hebben we regelmatig vacatures voor jou. Bekijk hier alle direct beschikbare banen.

Persoonsgegevens

Om uw belangen op het gebied van financiƫle diensten te behartigen, vragen wij u om een aantal persoonsgegevens. Vanzelfsprekend gaan wij hier zorgvuldig mee om. Om deze reden hebben wij de verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens) via deze link vindt u een afschrift van de bevestiging hiervan.

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen passende vacature voor je bij? Neem contact op met ROVINIJ, of doe een open sollicitatie. Weet je niet zeker of we iets voor je kunnen betekenen? Twijfel niet, maar stuur een berichtje of bel ons. We denken graag met je mee.