Vacatures Nijmegen

Zoek je een Vacature in Nijmegen? Zoek niet verder! Wij zijn ROVINIJ dé zaak van mens en werk. Wij zijn een uitzendbureau in Nijmegen en wij zijn goed in het plaatsen van werkzoekende op bouw vacatures, afbouw vacatures, techniek vacatures in Gelderland. Naast de bouw en techniek vacatures zijn we goed in het plaatsen van werkzoekende bij passende administratieve vacatures in Nijmegen en Arnhem.

 

ROVINIJ heeft niet voor niets de ondertitel “dé zaak van mens en werk”. Wij werken vanuit persoonlijke benadering bij het zoeken van kandidaten voor geschikte vacatures in Nijmegen. Ons uitgangspunt is dan ook aandacht voor de werkzoekende en werkgever. We zijn dragen verschillende keurmerken, waaronder de ABU en VCU. Dit betekent dat jij van ons kwaliteit, betrouwbaarheid en financiële zekerheid mag verwachten en wij zorgen er voor dat de beheersystematiek rondom veiligheid en gezondheid van onze medewerkers op orde is. Bovendien dragen wij er zorg over dat je een vacature vervult bij een bedrijf bij je past.

 

Fulltime vacature Nijmegen

ROVINIJ heeft voornamelijk fulltime vacatures en 32 uur functies beschikbaar. Afhankelijk van waar je naar op zoek bent, kunnen wij je helpen aan de juiste baan in de bouw, afbouw, techniek en soortgelijk ook als dit parttime is.

Parttime vacature Nijmegen

Liever een Parttime vacature in Nijmegen en omgeving, in de bouw of techniek? wij kunnen altijd kijken wat de mogelijkheden zijn. Vaak bieden wij ook vacatures in Nijmegen aan die parttime / 32 uur per week omvatten.

Ons uitzendbureau is gevestigd in Nijmegen, ben je benieuwd welke openstaande vacatures er in omgeving Nijmegen en Arnhem momenteel zijn? Bekijk dan nu ons vacature overzicht!

Staat de vacature in Nijmegen, waar jij naar op zoek bent niet in ons overzicht? wellicht hebben we toch iets wat bij je past. Bel of mail ons dan gerust, wij kunnen altijd kijken of we toch een openstaande functie hebben die bij jou past. Wil je liever langs komen? Ons uitzendbureau is in Nijmegen, kom gerust langs bij ons op kantoor wij helpen je verder onder het genot van goede koffie.

Meer informatie

Waarom ROVINIJ? Solliciteren