Sponsoring

 

 

ROVINIJ is de trotse sponsor van een drietal initiatieven. Net als ons bedrijf zijn deze goede doelen geworteld in Nijmegen. En net als wij koesteren ze waarden als doorzetten, oprechte aandacht, passie, sportiviteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.  

 

Met veel plezier stellen we u voor aan: de AHOUD Devils Nijmegen, Het Nijmeegs Ondernemerscafé, Stichting Marjolein Buis Sportief en VoCASA.

AHOUD Devils Nijmegen

De geschiedenis van de ijshockeyclub van Nijmegen gaat terug tot 1968, dat is (bijna) een halve eeuw sportieve ijspret! ROVINIJ-directeur Rob M. Visser heeft een grote liefde voor het snelle en tactische ijshockey en met het hem kenmerkende enthousiasme heeft hij ons allemaal aangestoken. We bezoeken dan ook graag de wedstrijden van de AHOUD Devils in het Triavium, als het even kan samen met onze vakkrachten of met andere gasten.

nijmegendevils.nl

Het Nijmeegs Ondernemerscafé

ROVINIJ combineert het zakelijke altijd met het menselijke en is daarom partner van het Nijmeegs Ondernemerscafé, waar Nijmeegse ondernemers elkaar tweewekelijks ontmoeten om onder het genot van een borrel ervaringen uit te wisselen. Rob M. Visser, onze directeur, is bestuurslid van het Ondernemerscafé. De gezellige bijeenkomsten vinden veelal plaats in concertgebouw De Vereeniging. Hoogtepunt is de jaarlijkse uitreiking van de titel Nijmeegse Ondernemer van het Jaar.

www.nijmeegsondernemerscafe.nl

Stichting Marjolein Buis Sportief

Marjolein Buis (1988) volleybalde op hoog niveau bij VoCASA toen ze op haar veertiende gezondheidsproblemen kreeg. Ze bleek het syndroom van Ehlers-Danlos te hebben, een bindweefselaandoening, en kwam in een rolstoel terecht. Marjolein bleef positief én sportief: ze raakte verslingerd aan rolstoeltennis, en met succes. Tijdens de Paralympische Spelen van 2012 sleepte ze in het dubbelspel samen met Esther Vergeer een gouden medaille binnen. In 2016 voegde ze daar samen met Diede de Groot een zilveren medaille aan toe.

Marjolein is twintig weken per jaar van huis voor internationale toernooien. Het reizen en spelen weet ze te combineren met studeren: het hbo-diploma sociaal pedagogische hulpverlening en een bachelor psychologie heeft ze al binnen. Het volgende grote doel voor Marjolein zullen de Paralympische Spelen van 2020 in Tokio zijn. ROVINIJ ondersteunt haar daar graag financieel bij, als een van de Vrienden van Marjolein Buis.

marjolein

www.marjoleinbuis.nl

VoCASA

VoCASA is een volleybalvereniging, ontstaan in 1988 na een fusie van drie verenigingen, waarin iedere volleyballer op elk niveau terecht kan. VoCASA is een sterke vereniging, waarin breedte, jeugd en top in goede balans samen het geheel maken. Al jarenlang is de club een vaste waarde op het een na hoogste volleybalniveau. De laatste stap naar het allerhoogste niveau is een grote wens.

Binnen ROVINIJ is een aantal medewerkers (zeer) actief binnen VoCASA. De ambities van deze medewerkers en van de vereniging spreken ROVINIJ zeer aan en hebben doen besluiten de vereniging financieel te ondersteunen. Het is de moeite waard eens een wedstrijd te bezoeken.

www.vocasa.nl