De 5 geboden van ROVINIJ

 

 

 

 

Bij ROVINIJ werken we volgens vijf geboden. Of eigenlijk zijn het gouden regels waar we ons met veel plezier aan verbinden.

 

Leer onze werkwijze kennen in de vijf geboden van ROVINIJ:

1. Dé zaak van mens en werk

Oprechte aandacht is ons uitgangspunt. Bij het contact met onze klanten en medewerkers kiezen we voor een persoonlijke benadering. Dat kan alleen als het ‘klikt’ en daarom hebben we een team opgebouwd met een grote diversiteit aan persoonlijkheden. Kortom: er is altijd een collega te vinden met wie u uitstekend door één deur kunt.

2. Een man een man, een woord een woord

Wij geloven in een open en eerlijke manier van communiceren. Hierdoor weet u altijd wat u aan ons heeft. En mocht u het zich afvragen: deze belofte geldt natuurlijk ook voor de dames die bij ROVINIJ werken.

3. De zaken op orde

Wij stellen hoge eisen aan een professionele uitvoering van ons vak. ROVINIJ is dan ook gecertificeerd voor zowel de ABU als de VCU. Dit betekent dat wij kwaliteit, betrouwbaarheid en financiële zekerheid nastreven en dat de zaken rondom de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers dik in orde zijn.

4. Wij gaan voor de hoofdprijs

Telkens dagen wij onszelf uit om bij iedere zaak van mens en werk de maximale inzet te tonen. We stoppen nooit bij ‘goed genoeg’, gaan voor de optimale oplossingen en verliezen daarbij de menselijke maat nooit uit het oog! Sowieso past ‘uit het oog’ niet bij ons: duurzame samenwerking is voor ons een vanzelfsprekend doel. We steken graag veel energie in een goede relatie met onze klanten.

5. Uw enthousiasme, onze trots

Gaan voor de hoofdprijs is topsport en dat vraagt om een goede energiebalans. Die balans vinden wij in de combinatie van plezier hebben in ons werk en onze klanten optimaal van dienst zijn. Een tevreden klant is de allermooiste prijs. Als diegene ons uit oprecht enthousiasme naar een nieuwe klant leidt, geeft dat een energieboost die niet te omschrijven is!

Meer informatie

Over ROVINIJ Onze mensen