ROVINIJ

 

 

Welkom op de website van ROVINIJ. Op deze pagina’s leert u ons goed kennen: we stellen met trots en plezier ons bedrijf en ons team aan u voor. Ook presenteren we de vijf geboden van ROVINIJ: de gouden regels die de leidraad zijn voor onze dienstverlening.

 

Ten slotte vertellen we u ook alle ins en outs van de Participatiewet. ROVINIJ is u graag van dienst bij het aanstellen van medewerkers met een arbeidsbeperking. Zo dragen we allemaal een steentje bij en dat geeft een goed gevoel.

Wat ROVINIJ is

ROVINIJ is dé zaak van mens en werk in Nijmegen en omgeving. Wij zijn uw partner voor functies in de bouw, afbouw en techniek. Of u nu mensen zoekt voor op locatie, in de werkplaats of op kantoor.

Op zoek naar een vacature of juist naar medewerkers? U kunt bij ons terecht voor:

  • uitzenden en detacheren
  • werving en selectie
  • payrolling
  • coaching
  • HR dienstverlening

Persoonlijke en oprechte aandacht zijn voor ons vanzelfsprekend, net als eerlijkheid en een open vizier. Samen met u streven we naar het allerbeste resultaat. Bij ROVINIJ zijn uw zaken voor mens en werk in uitstekende handen, al sinds 1990.

Van 1990 tot nu

ROVINIJ staat voor Rob M. Visser, Nijmegen. Rob is de oprichter van ROVINIJ en nog steeds onze directeur. Hij had al de nodige ervaring in de uitzendbranche toen hij in 1990 met ROVINIJ begon.

Vernieuwend was het bedrijf destijds door de aandacht voor langduriger uitzenden: detacheren. Op een goede manier ‘ouderwets’ is ROVINIJ in het contact met de klanten: duurzame samenwerking, vanzelfsprekende service en onderling vertrouwen zijn de steekwoorden.

Het team van ROVINIJ bestaat uit medewerkers met uiteenlopende persoonlijkheden. Wat we gemeen hebben met elkaar en met Rob, is ons enthousiasme, onze energie, onze oprechte aandacht en onze wil om u van dienst te zijn.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend uw situatie aan ons voorleggen? Neem gerust contact op. Wij denken mee, bieden passende en constructieve oplossingen en zijn u vanzelfsprekend heel graag van dienst.