Werving en selectie

 

Geen waardevoller bezit dan menselijk kapitaal. Geldt dat ook voor uw bedrijf?

 

ROVINIJ helpt u graag om de juiste mensen te vinden en aan u te verbinden. Want hoe leuk en belangrijk het ook is om zelf aan uw team te bouwen, het zorgvuldig doorlopen van een wervings- en selectieproces kan erg tijdrovend zijn.

Zoeken

Eerst gaan we met u in gesprek om een goed beeld te krijgen van zowel uw bedrijf als de vacante functie. We stellen een wervingsplan op en gaan vervolgens op zoek naar passende kandidaten. Daarbij maken we niet alleen gebruik van de bekende wervingskanalen zoals (online) vacaturebanken, maar ook van onze eigen database en ons uitgebreide netwerk. ROVINIJ is uitstekend bekend met het aanbod van kandidaten in Nijmegen en omgeving. Dat geldt voor het hele spectrum van uitvoerend tot managementniveau.

Vinden

U kunt zelf kiezen welk deel van de werving en selectie u aan ROVINIJ overlaat. Wellicht voert u de uiteindelijke gesprekken liever (deels) in eigen huis. Doen wij dat voor u, dan houden we u natuurlijk nauwgelet op de hoogte van alle ontwikkelingen, zodat de kandidaat die we aan u voorstellen aan al uw wensen voldoet.

Volgen

De contracten zijn getekend en de eerste werkdag nadert. Dossier gesloten voor ROVINIJ? Nee hoor. We ondersteunen u en uw nieuwe medewerker graag bij het inwerkproces. Na een afgesproken periode volgt een eindevaluatie. Pas als we weten dat beide partijen tevreden zijn, beschouwen we de plaatsing als geslaagd.

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden om ROVINIJ (een deel van) uw werving en selectie te laten verzorgen? We horen graag van u.

Meer informatie

Uitzenden Detacheren Payrolling