Uitzenden

 

 

Snelheid en flexibiliteit, dat zijn de troeven van uitzenden. ROVINIJ staat garant voor vakkundige en gemotiveerde tijdelijke krachten.

 

U heeft er geen omkijken naar: indien gewenst nemen we u de volledige werving en selectie uit handen. Ook de salarisadministratie ligt bij ROVINIJ, inclusief de bijbehorende risico’s. U betaalt alleen de gewerkte uren.   

Wanneer uitzenden?

Het inzetten van uitzendkrachten is een ideale mogelijkheid om pieken op te vangen of gaten in uw planning te dichten. Daarvoor kunnen verschillende redenen zijn. Denk aan het tijdelijk ontbreken van werk, ziekte van een vaste medewerker, zwangerschapsverlof en dergelijke. Misschien wilt u eerst ervaring opdoen met een kandidaat voor u diegene een arbeidscontract aanbiedt. Of u overweegt de inzet van een structurele flexibele ‘schil’, om de wendbaarheid en concurrentiepositie van uw bedrijf te verbeteren.

Wat uw situatie ook is, we denken graag met u mee. En, fijn om te weten: ook als zij werken op uitzendbasis, kunnen uw medewerkers gebruikmaken van de CAO-regelingen.

Waarom uitzenden?

Om concurrerend te blijven, is het essentieel om uw  bedrijf steeds flexibeler te organiseren. Belangrijk daarbij is: de juiste balans tussen vast en tijdelijk personeel, het vermijden van over- en onderbezetting en het zo efficiënt mogelijk inzetten van medewerkers. Voordelen van de inzet van uitzendkrachten kunnen zijn:

  • We nemen u de gehele werving en (voor)selectie uit handen.
  • U bent verzekerd van een snelle inzet van flexibele en gemotiveerde medewerkers.
  • ROVINIJ draagt de werkgeverslasten- en risico’s.
  • Met uitzendkrachten kunt u tijdelijke of seizoenspieken opvangen.
  • U kunt werken met wekelijkse of vierwekelijkse salarisbetalingen.
  • Uitzendkrachten zijn de ideale vervangers van vast personeel bij vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof.
  • Er komt geen extra personeel op uw payroll.
  • Uitzenden biedt u de mogelijkheid een kandidaat langer dan de wettelijke proeftijd op de werkvloer te leren kennen, voor u een dienstverband aangaat.
  • U bespaart kosten doordat u alléén de gewerkte uren betaalt. U heeft geen hoge kosten bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.
  • Is er ondercapaciteit op de HR-afdeling of wilt u deze lichter maken? ROVINIJ neemt de werving, selectie en levering van uitzendkrachten volledig van u over.

Neem contact op

Heeft u nú meer mensen nodig? Of wilt u van gedachten wisselen over een flexibele schil voor uw bedrijf? Neemt u gerust contact op.