Payrolling

 

Payrolling betekent dat ROVINIJ uw medewerkers op papier in dienst neemt en hiermee feitelijk de werkgever wordt. Dit geldt voor zowel de salarisadministratie als de arbeidsrechtelijke risico’s.

 

Kortom, we nemen u al het werk uit handen en dat doen we snel, efficiënt, zorgvuldig én met oog voor de mensen.

De voordelen van payrolling

Misschien heeft u wel eens horen zeggen dat ‘Ik wens u veel personeel toe!’ een Chinese verwensing is. Nu zou u uw team vast niet willen missen, maar toch: het kan veel voordelen opleveren als u – juridisch gezien – niet de werkgever bent van uw personeel. Zo profiteert u van:

Duidelijkheid vooraf

We bieden u vooraf een tarief aan waarvoor we het werkgeverschap kunnen verzorgen, inclusief alles wat daarbij komt kijken. Dit tarief stellen we per medewerker vast op grond van onder andere salaris, arbeidsduur en functie.

Minder Personeelskosten

Geen kosten bij ziekteverzuim: doordat ROVINIJ juridisch werkgever is, komen ook deze kosten en alle bijbehorende administratieve verplichtingen (evenals Wet verbetering poortwachter) voor onze rekening.

Geen verhoging voor werkgeverslasten: medewerkers via ROVINIJ tellen voor u niet mee bij het vaststellen van de werkgeverslasten. Ook niet als ze langdurig arbeidsongeschikt zijn.

Minder personeelsadministratie

U betaalt een vast tarief en ontvangt periodiek één factuur. Daardoor heeft u nauwkeurig inzicht in uw totale personeelskosten, zelfs van tevoren al.

De brievenbus blijft intussen aangenaam leeg: facturen en aangiften van UWV, Belastingdienst, pensioen- en aanverwante verzekeringen, arbodienst, verzuimverzekering en accountants (met betrekking tot salaris- en personeelsadministratie) ontvangt u niet meer. Uw financiële administratie wordt hiermee een stuk beperkter en inzichtelijker. En dat kan u weer een aanzienlijke kostenbesparing opleveren.

En uw medewerkers? Voor hen verandert er niet veel, behalve dat zij kunnen terugvallen op een team van professionele dienstverleners op het gebied van personeel en organisatie.

Professionele ondersteuning

ROVINIJ heeft het SNA-keurmerk, is lid van de ABU en is VCU gecertificeerd. We hebben onze processen en procedures optimaal op elkaar afgestemd en worden daarin ondersteund door een uitstekende backoffice. Kortom, we zijn een solide werkgever en professionele partner.

Neem contact op

Bent u nieuwsgierig geworden naar de opties voor uw bedrijf? We nemen graag de tijd om de mogelijkheden te bespreken. Neemt u gerust contact op.