Detacheren

 

 

De gulden middenweg tussen flexibiliteit en continuïteit, dat is detacheren. Zoekt u die ene gespecialiseerde medewerker voor uw functie, project of vervanging? Detacheren kan de oplossing zijn.

 

Wij nemen de gehele werving en selectie voor onze rekening. U kunt ervan verzekerd zijn dat uw nieuwe kracht voldoet aan uw wensen en behoeften en op de afgesproken datum voor u aan het werk gaat. Detachering is mogelijk voor een afgebakende periode, maar ook voor de langere termijn. ROVINIJ staat voor volledig ontzorgen en duurzame samenwerking. 

Wanneer detacheren?

Heeft u tijdelijk mensen nodig met specialistische kennis? Zoekt u vakbekwame vervanging van vast personeel tijdens vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof? Wilt u een medewerker ‘on the job’ leren kennen voordat u een langere samenwerking aangaat? Of kiest uw bedrijf uit praktische of beleidsoverwegingen voor flexibiliteit? Hoe dan ook, detachering biedt zowel u als uw medewerker continuïteit. Wij nemen de juiste medewerker in dienst voor uw (tijdelijke) functie. U kunt daarbij kiezen of u het ziekterisico zelf wilt dragen of liever bij ROVINIJ neerlegt.

Waarom detacheren?

Als u kiest voor detacheren, dan kunt u snel beschikken over de vakbekwame medewerker die u nodig heeft. Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht of een baan voor langere duur. Detachering combineert flexibiliteit met zekerheid: uw bedrijf loopt geen arbeidsrisico’s. Bovendien wordt uw HR-afdeling ontlast, omdat ROVINIJ als juridisch werkgever zowel de administratie als de uitbetaling van het salaris regelt.

Neem contact op

Heeft u vragen of behoefte aan iemand die meedenkt? We horen graag van u.