Arbeidsbemiddeling

 

U bent steeds op zoek naar de balans tussen flexibiliteit en solide werkgeverschap? ROVINIJ neemt u die zorg graag uit handen.

 

Wij hebben een warm bestand van uitstekende medewerkers en bieden een compleet dienstenpakket aan van uitzenden, detacheren, werving en selectie en payrolling.

Ervaring

ROVINIJ is al sinds 1990 dé totaaloplosser op het gebied van mens en werk in en om Nijmegen. Met plezier zetten wij een stapje extra om u een zorg uit handen te nemen. Dat is onze kracht.

Goede mensen

We zijn trots op onze flexibele medewerkers voor de bouw, afbouw en techniek. Zij zijn zorgvuldig geselecteerd voor functies op de bouwlocatie, in de werkplaats of op kantoor. Stuk voor stuk verstaan zij hun vak en steken ze graag hun handen voor u uit de mouwen.

Professioneel

Wij stellen hoge eisen aan een professionele uitvoering van ons vak. ROVINIJ is (goed)gekeurd en gecertificeerd voor onder andere de ABU en VCU. Dit betekent dat wij kwaliteit, betrouwbaarheid en financiële zekerheid nastreven en alle zaken rondom veiligheid en gezondheid van onze medewerkers op orde hebben.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u van eens met ons van gedachten wisselen bij een kop koffie? Neem gerust contact met ons op.