Werken via ROVINIJ

 

 

Je bent op gesprek geweest bij een opdrachtgever, hebt een proefdag meegedraaid en… je bent aangenomen. Gefeliciteerd!

 

Hoe werkt het dan vervolgens? Wat zijn de arbeidsvoorwaarden, hoe declareer je de gewerkte uren,  aan wie geef je je vakantieplannen door?

In de startblokken

Voordat je officieel via ROVINIJ bij aan de slag gaat, nodigen wij je bij ons op kantoor uit. We nemen dan samen met jou de indiensttredingsprocedure door en voorzien je van alle benodigde informatie rondom je nieuwe baan. Vanzelfsprekend bevestigen we de gemaakte afspraken schriftelijk, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Gewerkte uren doorgeven

Is de afspraak dat jij zelf je gewerkte uren doorgeeft? Vul je urenbriefje volledig in, laat het ondertekenen door je leidinggevende en lever het bij ons in. Je kunt het persoonlijk langsbrengen, in onze brievenbus stoppen of per e-mail of fax naar ons versturen. Belangrijk: zorg ervoor dat we je urenbriefje uiterlijk de maandag na de gewerkte week binnen krijgen.

Sommige opdrachtgevers hebben een eigen urensysteem. In dat geval geeft die je gewerkte uren aan ROVINIJ door.

Salaris

Je salaris wordt gestort op woensdag. Kies je voor een wekelijkse verloning, dan ontvang je het bedrag op de woensdag na elke gewerkte week. Krijg je liever eens in de vier weken betaald, dan ontvang je je salaris op de woensdagen in de weken met weeknummers 5, 9, 13, 17 en zo verder.

Wil je je loonstrook inzien? Als medewerker bij ROVINIJ kun je inloggen in ons systeem, voor beveiligde toegang tot je loonstroken en andere administratieve gegevens.

De jaaropgave ontvang je binnen de eerste zes weken van het nieuwe jaar. Deze wordt eenmalig per post aan je verstuurd. Geef dus een eventuele verhuizing aan ons door, ook als je intussen niet meer via ROVINIJ werkt.

Houd ons op de hoogte

Het is belangrijk dat je afspraken met ROVINIJ en je opdrachtgever nakomt. Stel ons daarom tijdig op de hoogte van vakantieplannen, veranderingen in je persoonlijk gegevens, een ziekmelding of andere zaken die van invloed zijn op je dienstverband via ROVINIJ. Is iets niet duidelijk? Wij staan te allen tijde voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Meer informatie

Heb je vragen of twijfel je over wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.