Coaching

 

 

Dat jij goed in je vel zit op je werk is niet alleen belangrijk voor jou, maar ook voor ons.

 

Voel je je niet gelukkig in je baan, wil je je ambities waarmaken of overweeg je een carrièreswitch? Neem contact op, we helpen je graag bij je loopbaanvragen.

Loopbaantraject

Geef ons een seintje als je ergens mee zit of toe bent aan een nieuwe stap. Dan maken we een afspraak en proberen we je vraag boven tafel te krijgen. Wil je promotie maken of het roer omgooien? Iets nieuws leren of juist oude gewoontes overboord zetten? Denk niet te snel ‘dat kan niet’ of ‘dat lukt me niet’. Bij ROVINIJ ondersteunen we je graag bij het bereiken van je ambities en het opruimen van eventuele obstakels op je pad.

Denken we allebei dat coaching zinvol is, dan stellen we eerst samen je persoonlijke doel vast: waar wil je straks staan? Vervolgens ga je aan de slag met bijvoorbeeld coachingsgesprekken, trainingen, testen of een cursus. Daarbij houden we rekening met jouw wensen: ben je een prater of meer een doener? Tussendoor zijn er evaluatiemomenten voor eventuele bijsturing.

Heb je je doel bereikt? Dan mag je trots zijn: je hebt stappen gezet om je werkplezier en je carrièrekansen te vergroten. Dat gaat je zeker iets moois opleveren!

Individuele begeleiding

Soms heb je een persoonlijk doel dat om meer tijd en aandacht vraagt. Of speelt er een kwestie die niet een-twee-drie is op te lossen. Ook dan staan we bij ROVINIJ graag voor je klaar, wat er ook aan de hand is. Dergelijke vragen hebben vaak betrekking op méér dan alleen je werk. Je kunt bijvoorbeeld nooit ‘nee’ zeggen. Of durft je dromen niet na te jagen. Je piekert te veel. Komt steeds in de problemen door de scherpe kantjes van een karaktereigenschap. Of je zoekt inzicht: wat wil ik nu echt?

Bij zo’n langer proces van werken aan je professionele ontwikkeling word je begeleid door een vaste consulent. Het traject is maatwerk: we stemmen de route af op jouw einddoel. Ook de looptijd en het aantal gesprekken stellen we samen vast.

Werken aan een langetermijndoel vraagt investeringen en inzet, zowel van jouw kant als de onze. Maar het is het waard: mooie loopbaankansen en een boost voor je eigenwaarde liggen in het verschiet!

Neem contact op

Wil je je toekomstplannen bespreken? Of heb je behoefte aan een (discreet) luisterend oor? Wat het ook is, maak gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek. Ieder mens is uniek en iedere vraag dus ook. ROVINIJ heet niet voor niets dé zaak van mens en werk – we ondersteunen je graag, ongeacht waar je mee zit.